Stiri PSD Targu Neamt

PSD NU PROMITE MAI MULT DECAT POATE DUCE

12814354_765154080251951_7316621718547941737_n

PNL și Mugurel Cozmanciuc confirmă – boceala, șantajul și amenințarea rămân principalele arme ale PNL Neamț

PNL Neamț a înfrânt din nou. De data aceasta aflăm de la liberali că se bucură de schimbarea prefectului și sunt supărați că în ‪#‎Neamț‬ se fac investiții din bani publici. Da, nu este o glumă. După ce s-au milogit pe la Guvern și s-au bocit prin toată presa că sunt nedreptățiți de soartă și de oamenii răi, Cozmanciuc a ieșit să se laude la gazetă că premierul tehnocrat a schimbat prefectul de Neamț. Consider că din acest punct de vedere ‪#‎PNL‬ Neamț este cea mai periculoasă forță politică din regiunea Moldovei. Sloganul liberalilor ar trebui să fie ”mă milogesc și bocesc, deci exist”.

Mugurel ‪#‎Cozmanciuc‬, politicianul expulzat din Iași pentru incompetență, este un călător prin Neamț, trezit din greșeală de apropierea alegerilor locale. Mimează că vrea binele nemțenilor în timp ce critică faptul că în Neamț se fac investiții din bani publici. Stimați cetățeni, vă dați seama ce impostor vă cere votul? Omul ăsta este scandalizat că în Neamț au ajuns fonduri pentru drumuri, școli și spitale. Este nemulțumit că nemțenii primesc investițiile pe care le merită în urma taxelor pe care le plătesc. Eu îi recomand să se întoarcă la el în Iași dacă e așa supărat că aici, la noi, reprezentanții cetățenilor chiar muncesc pentru cei care i-au votat. N-avem nevoie de impostori politici. Nici de politicieni care au moștenit de la Băsescu toate năravurile și disprețul la adresa cetățenilor.

Nu voi accepta ca un personaj care toată viața lui a fost numit în funcțiile pe care le-a deținut să jignească ‪#‎PSD‬ și pe membrii acestui partid. Pentru că noi știm ce înseamnă să muncim pentru voturile cetățenilor, ce înseamnă campaniile electorale reale.

 

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...