Stiri Nationale

Noua lege a salarizarii plina de surprize

461_782215755212450_3220663728027838153_n

Sunt de neînţeles principiile după care s-a ghidat guvernul Cioloş în momentul în care a elaborat proiectul de salarizare unitară. Sunt foarte mulţi români care muncesc pentru salariul minim. Cei care s-au gândit că ei merită doar o majorare cu 100 de lei a salariului minim în următorii patru ani au greşit enorm. Trebuie să-i protejăm pe aceşti oameni şi să ne asigurăm că duc o viaţă decentă. Dacă salariul minim nu ţine pasul cu vremurile şi dezvoltarea economică, guvernul nu va reuşi vreodată acest lucru.

Ştim deja poziţia ministrului de Finanţe, Anca Dragu, care crede că românii pot să muncească pe doi lei. Îi invit pe cei care s-au gândit că românii merită doar 100 de lei la salariul minim în următorii ani să încerce să se descurce cu salariul minim. Ar fi cel mai bun experiment pentru trezirea lor la realitate.

Domnilor şi doamnelor miniştri, vă aşteptăm în România reală, să vedeţi ce înseamnă traiul zilnic pentru oamenii care vă plătesc salariile. Şi apoi să faceţi propuneri de salarizare în bătaie de joc.

http://www.gandul.info/…/care-vor-fi-cel-mai-mic-salariu-de…

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...