Stiri PSD Targu Neamt

PSD Neamt are nevoie de oameni ca Emilia Arcan

IMG_3323

Organizația noastră are nevoie de oameni ca Emilia Arcan

În calitate de președinte al PSD Neamț, mă bucur foarte mult pentru decizia favorabilă pe care a primit-o Emilia Arcan. Am foarte multă încredere în colega noastră și s-a dovedit că am luat decizia corectă susținând-o în toată această perioadă, de-a lungul luptei sale de a-și dovedi nevinovăția în fața acuzațiilor Agenției Naționale de Integritate. PSD Neamț are nevoie de oameni ca Emilia Arcan. Organizația noastră reușește să-și îndeplinească misiunea față de nemțeni datorită unor astfel de membri valoroși.

De asemenea, consider că exemplul colegei noastre ar trebui să dea de gândit ANI. Din cauza unor astfel de acuzații, oamenii politici cu experiență își pot pierde cariera și munca pe care au depus-o ani în șir. Nu merităm așa ceva. De aceea, ANI trebuie să încerce să elimine astfel de situații în care rezultatele anchetelor pe care le fac sunt infirmate de justiție. E în joc reputația unor oameni și carierele acestora. Au datoria să fie responsabili cu aceste lucruri.

Președinte PSD Neamț, Ionel Arsene

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...