Stiri PSD Targu Neamt

AUTORITATILE SUNT PREGATITE PENTRU VREME REA

CIRCULATIE-IARNA-GUTINCodul galben de ploi şi ninsori, care va fi valabil în aproape toată ţara în acest weekend, nu îngrijorează autorităţile locale. Primarul municipiului Roman a afirmat că oraşul este pregătit pentru eventuale probleme cauzate de vreme, în stoc existând material antiderapant de anul trecut, eventualele intervenţii urmând a fi rezolvate prompt.

Nici la nivelul judeţului nu există îngrijorări. “Sperăm că va ninge doar la munte, însă noi suntem pregătiţi. Există utilaje pregătite să intervină, contractul de deszăpezire a drumurilor judeţene este valabil până la 31 decembrie. Avem şi antiderapant, dacă va fi nevoie vom fi pregătiţi să intervenim”, a afirmat Dan Manoliu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

În schimb, poliţiştii atrag atenţia că vremea ar putea duce la evenimente rutiere nedorite. “Atragem atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere. Poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când carosabilul este umed”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

ziarulderoman.ro

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...