Stiri Nationale

Daca nu incurajam natalitatea, anulam viitorul tarii

12919657_778079885626037_800461064150291664_n

Este de neînţeles atitudinea Guvernului în privinţa majorării indemnizaţiilor de creştere a copilului. Ca parlamentar, dar mai ales ca părinte, aş vrea să văd o atitudine mult mai constructivă din partea acestui Cabinet.

În schimb, am văzut cum şeful Guvernului aruncă răspunderea privind majorarea indemnizaţiilor în curtea Parlamentului. Atât Guvernul, cât şi Parlamentul sunt implicate şi responsabile pentru binele cetăţenilor. Premierul nu are dreptul să se spele pe mâini în această situaţie, ci trebuie să participe activ la procesul de identificare a soluţiilor pentru majorarea indemnizaţiilor.

Am mai avut un guvern de tristă amintire, cel condus de Emil Boc, ce a tratat cu la fel de multă aroganţă şi indiferenţă situaţia mamelor. Nu cred că premierul ‪#‎Cioloş‬ vrea să-i calce pe urme predecesorului său.

Îi doresc să înveţe din greşelile acelui Cabinet şi să participe activ în procesul de identificare a surselor de finanţare pentru creşterea indemnizaţiei de creştere a copiilor. ‪#‎România‬ are nevoie de tineri pentru viitorul său. Dacă nu încurajăm natalitatea, anulăm viitorul ţării noastre.

http://www.gandul.info/…/ciolos-spune-ca-nu-sunt-bani-pentr…

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...