Stiri Nationale Stiri PSD Targu Neamt

Deputatul Ionel Arsene a fost ales în conducerea centrală a PSD

ionel-arsene

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ a fost ales, vineri, în funcţia de secretar executiv pe regiunea de nord-est a PSD. Arsene ocupă astfel o funcţie de conducere în structura centrală a partidului alături de ceilalţi secretari executivi aleşi pe regiunile de dezvoltare.

Alegerea liderului PSD Neamţ pe această funcţie vine ca răsplată pentru susţinerea continuă pentru Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD. De altfel, la alegerile interne, PSD Neamţ s-a clasat pe prima poziţie, între judeţele Moldovei, în ceea ce priveşte votul pentru Liviu Dragnea.

Iniţial, Ionel Arsene viza funcţia de vicepreşedinte al partidului însă pentru că în statut a apărut incompatibilitatea între funcţia de preşedinte de organizaţie şi cea de vicepreşedinte, Arsene a preferat să rămână liderul filialei. Funcţia de secretar executiv regional poate fi ocupată simultan cu cea de preşedinte de filială.

În structurile de conducere ale PSD mai este şi Emilia Arcan, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei.

Pe de altă parte, senatorul Ioan Chelaru nu mai ocupă funcţia de preşedinte al comisiei de etică a partidului.

Surse din PSD susţin că senatorul se pregăteşte pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională.

sursa www.newsallert.ro

Facebook Comments

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...