Stiri PSD Targu Neamt

DESPRE UN ALT SOI DE ALESI

image

Știm cu toții cum se poartă aleșii noștri odată ce se văd în funcție, „cu sacii în căruță”, cum se mai spune: importanți, aferați, afectați, aroganți… Nu prea mai poți să-i deranjezi, iar dacă încerci să le reamintești că i-ai votat, imediat îți răspund: ”de unde știu eu că  dumneata m-ai votat pe mine?”

Ei bine, iată că proiectul PSD ÎȚI DĂ PUTEREA oferă, pe lângă oportunitatea de  a propune candidații, și un  mare avantaj, acela că alesul știe sigur cine l-a propus și deci automat l-a și votat. Toate propunerile sunt arhivate și se vor putea consulta oricând, de către oricine. În aceste condiții ar mai putea vreun ales să te întrebe  ”de unde știu eu că  dumneata m-ai votat pe mine?” Nu, sigur că nu. Consecința? Încărcarea cu responsabilitate adevărată a alesului, un plus de conștiință și de respect pentru electorat.

Nici unui ales n-o să-i convină să dea ochii cu alegătorii, mai ales cu cei care l-au propus, știindu-se dator la capitolul ”sarcini neîndeplinite”. Nimeni nu se va mai putea ascunde după  iluzia că nu se știe cine pe cine a votat, votul fiind secret. Da, votul este secret, dar propunerea arhivată la PSD rămâne și constituie dovada cea mai clară că alegătorul X l-a propus pe respectivul candidat; iar odată ce l-a propus, bineînțeles că l-a și votat. Și, cu tot dreptul, acel alegător va putea să-i ceară socoteală alesului, fiindcă datorită lui a acces în funcția de consilier.

Aleșii din acest an ai PSD-ului vor trebui să fie altfel decât până acum; vor trebui să activeze și să acționeze în folosul urbei și al cetățeanului, va trebui să se implice puternic în viața comunității, să aibă inițiative și să le și ducă la îndeplinire, să-și facă niște programe de urmat, să prezinte niște rapoarte de  activitate periodice, nu formale, nu din ”copy-paste”, ci din realitatea zilnică. Aleșii PSD-ului din acest an  vor fi cei mai buni de până acum.

Depinde de noi cine vor fi aleșii, așa încât haideți să ne propunem candidații, PSD ne dă această  putere!

Completeaza aici formularul cu propunerea ta

www.psdtarguneamt.ro/formular-de-propuneri

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...