Stiri PSD Targu Neamt

Emilia Arcan – Politicianul mandatului 2012-2016 la Neamt

12782476_1125789580788614_1863737894_n

După o analiză la rece a evoluției politicienilor locali, a performanțelor obținute și, mai ales, a dificultăților întâmpinate, detașat politicianul acestui mandat la Neamț este actualul președinte al Consiliului Județean Neamț, doamna Emilia Arcan.
Contestată de mulți, cu suspiciuni de incompatibilitate, cu greșeli iminente și cu multe lucruri care i se pot reproșa, doamna Emilia Arcan le-a dat peste nas bărbaților din politica nemțeană, ajungând până la poziția de președinte al Consiliului Județean Neamţ. Dincolo de recordul de a fi singurul președinte de sex feminin al unui Consiliu Județean din România, doamna Emilia Arcan a găsit resursele necesare, atât ca abilități politice, cât și organizatorice, să ajungă acolo unde 99% dintre bărbații politicieni vechi din Neamț doar visează.
Dacă e să fim realiști, trebuie să recunoaștem că trăim într-o zonă predominată de misoginism, cu o religie misogină și cu o lume politică misogină, iar, în aceste condiții, să faci performanță ca femeie este de 10 ori mai greu față de un bărbat.
Așadar, politic și tehnic vorbind, doamna Emilia Arcan a participat în acest mandat la o competiție politică unde era defavorizată clar și, cu toate acestea, a ajuns pe primul loc, fapt pentru care merită fără discuții titlul de ”Politicianul mandatului 2012 – 2016 la Neamț”.

sursa: ziarpiatraneamt.ro

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...