Stiri Nationale

PSD, la vânătoare de personalități

PSD vrea să racoleze personalităţi pe care să le pună pe lista pentru alegerile locale. De asemenea, se caută şi oameni care şi-au construit o bună imagine în domeniul lor. Nu este uitat nici emblematicul „gospodar al cartierului”, aşteptat şi el să se înscrie în partid. Strategia numelor noi are un scop clar – câştigarea de voturi în rândul electoratului care până acum n-avea nicio simpatie pentru social-democraţi.

 

O tehnică asemănătoare pun la punct şi liberalii, dar şi câteva dintre formaţiunile mici. Liviu Dragnea le-a cerut colegilor de partid să identifice toate personalităţile care pot fi înregimentate politic în perioada următoare. Acestea vor fi tentante cu promisiunea că vor prinde locuri eligibile la locale şi parlamentare.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Cetăţenii vor avea posibilitatea să propună din cadrul comunităţii respective oameni pe care-i apreciază, care nu sunt membri de partid şi pe care ar dori să-i vadă în consiliul local, oameni în care au încredere, în afară de membrii noştri de partid.

În teritoriu, operaţiunea se află deja în plină desfăşurare.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa: Mi-am propus să am întâlniri în fiecare localitate cu profesori, preoţi, medici, medici veterinari, oameni de afaceri. Undeva la jumătatea lunii februarie veţi avea surpriza să aflaţi că nume importante din cultura românească sunt membri ai PSD şi vor candida în Dâmboviţa.

Campania continuă şi în alte judeţe. În Buzău, se va merge din uşă în uşă pentru identificarea noilor candidaţi.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău: Se va merge direct la fiecare cetăţean acasă, se va spune intenţia partidului de a deschide listele şi să vină dânşii cu propuneri cu cel mai gospodar om din cartier, ca el să fie preluat pe listele PSD.

În partid poate apărea însă o problemă: izbucnirea unui conflict între vechii membri şi noii racolaţi care primesc automat locuri eligibile.

Citeste mai multe pe: Digi24.ro

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

„PSD iti da puterea!” A inceput si la Tirgu Neamt

Am dat startul proiectului “PSD iti da puterea!” in Tirgu Neamt, va asteptam sa ne spuneti propunerile pentru ...