Stiri Nationale

Romania are nevoie mai mult ca oricand de o guvernare performanta

12814215_767248806709145_6900064311334168544_n (1)

Datele furnizate de Statistică trebuie privite ca rezultatul unor eforturi susţinute ale guvernării ‪#‎PSD‬ de a dezvolta România şi pentru a creşte calitatea vieţii cetăţenilor săi. Urmare a măsurilor luate în perioada 2012-2015, situaţia economică a României s-a îmbunătăţit considerabil şi, foarte important, cetăţenii au putut simţi o creştere clară a veniturilor.

România are nevoie mai mult ca oricând de o guvernare performantă, capabilă să menţină economia pe coordonate de creştere şi macrostabilitate. ‪#‎România‬ nu mai trebuie să treacă încă o dată prin austeritate, tăieri de salarii şi pensii, creşterea TVA-ului şi împrumuturi foarte mari de la instituţiile internaţionale. După 2012, modelul pe care l-am propus noi românilor, împreună cu cei din coaliţia de guvernare, a fost cel bazat pe creştere economică. Obiectivul pentru anul acesta ar trebui să fie păstrarea creşterii economice pe care Guvernul Ponta a reuşit-o în toţi aceşti ani.

Obiectivul cel mai important al acestui guvern trebuie să fie transpunerea creşterii economice în beneficiul tuturor românilor. Din păcate, vedem cum măsuri de care ar fi trebuit să beneficieze românii încă de la începutul acestui an au fost amânate pe motiv că economia României nu va performa.

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20851318-ins…

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...